Fler lösningar

Sporbarhet i sanntid med mobil IT-støtte

TrueMobile Track & Trace er en komplett virksomhetsløsning som omfatter mobil IT-støtte for sporbarhet i sanntid. Systemet holder styr på vare- og transportstrømmer og brukes til å samle inn data for eksempel ved feltjeneste. TrueMobile Track & Trace bidrar til økt leveringssikkerhet og minimerer risikoen for feil på grunn av den menneskelige faktoren.

TrueMobile Track & Trace håndterer datainnsamling i felt ved hjelp av en håndholdt datamaskin med strekkodeleser og kamera. Utskrift av etiketter kan gjøres på en mobil skriver. Ved levering kan mottakeren bekrefte direkte på den håndholdte skjermen, og informasjonen tidsstemples.

PDA effektiviserer

Datainnsamling med PDA-er effektiviserer og eliminerer behovet for papirskjemaer som senere må tastes inn manuelt gjennom en datamaskin. Risikoen for manuelle feil og forsinkelser reduseres takket være automatisk datainnsamling med strekkode.

Informasjon er søkbar i sanntid

All informasjon som er registrert gjennom den håndholdte enheten blir umiddelbart søkbar på TrueMobile Web som er Optidevs kundeside med sikker innlogging. Her kan søk gjøres på sending / fraktnummer, og status for hver forsendelse / oppgave vises i sanntid. Kunden kan også velge å hente data fra TrueMobile Web til selskapets eget forretningssystem.

GPS-basert data

Tidsstempling av alle registrerte data gjør det mulig å følge opp oppgaver på individuelt og / eller artikkelnivå. Kameraet kan brukes til å dokumentere leveranse eller skadede varer. Innsamlede data kan også kobles til GPS-data for registrering av varelokasjoner. TrueMobile Track & Trace støtter flere GPS-baserte tjenester som eksempelvis navigering og sporing.

Alt inkludert til en fast månedsleie

Som kunde velger du hvilke funksjoner du trenger og betaler en fast månedlig leie per bruker. Løsningen inkluderer alt inkludert maskinvare (håndholdt, mobil skriver, etc.), programvare, TrueMobile Web, mobildata, 24-timers utbytteservice, support, samt at Optidev administrerer driften av systemet. TrueMobile Track & Trace er en skybasert tjeneste basert på ferdigutviklede programmoduler, noe som betyr at du som kunde får mer for pengene og kan komme i gang langt raskere.

TrueMobile Track & Trace er fleksibelt og flere funksjoner eller brukere kan enkelt legges til når / om behovet melder seg.

Derfor TrueMobile Track & Trace:

Sporbarhet av vareflyt, transport og levering av tjenester
Mobil datainnsamling med PDA og strekkode (RFID)
Støtte for GPS-baserte tjenester
All informasjon tilgjengelig direkte i forretningssystemet
Kommunikasjon i sanntid gjennom mobilnettet
Støtte for Apple iOS, Android og Windows
Alt inkludert til en fast månedsleie

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Referenser:

    Track & Trace

    Se fler referenser

    Robusta mobilitetslösningar för framtiden