Fler lösningar

Bookingsystem med mobil IT-støtte

TrueMobile Tickets & Travel er et komplett forretningssystem for bedrifter som arbeider med passasjertrafikk. Systemet håndterer alt fra reisebestilling og online betalings-administrasjon, til rutefly og linjestyring, billettkontroll, kommunikasjon med reisende og rapportering.

TrueMobile Tickets & Travel gir tilgang til reise- og reiseinformasjon via Internett 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Systemets enkelhet og tilgjengelighet via internet bidrar til å øke antall reisebestillinger, samtidig som behovet for telefonstøtte reduseres.

Billettløst system

Som reisende kan du bruke bestillings nummeret eller førerkortet som billett. Billetten kan også leveres via SMS eller e-post.

Bekreftelse via e-post og SMS

TrueMobile Tickets og Travel støtter varsel via e-post og SMS. Denne funksjonen kan brukes til å sende en bestillingsbekreftelse eller påminnelse om kommende tur, samt å få gitt ut rask informasjon om eventuelle trafikkforstyrrelser.

Mobil IT-støtte

TrueMobile Tickets & Travel er designet for mobil bruk med eksempelvis PDA eller smarttelefon som har direkte forbindelse til det bakenforliggende nettbaserte reservasjonssystemet. Den håndholdte enheten brukes til billettkontroll og gir blant annet tilgang til fullstendige passasjerlister, plasseringsreservasjoner og informasjon om de reisende som er ombord. Løsningen sørger for at ombordstigningen er enkel og trygg for alle som kontrollerer, og er i tillegg rask for alle reisende.

Dynamisk oppdatering

Oppdateringen av priser, tidsplaner og ruter / linjer er dynamisk. Løsningen sørger for en betydelig tidsbesparelse og effektivisering, samt oppdaterer i tillegg nettstedet raskt.

Markedsføring og kampanjer

TrueMobile Tickets & Travel har en høyt kvalifisert markedsføringsmodul innebygget som inkluderer kundeservice, bonussystem og kampanjeverktøy for blant annet å administrere kundedatabase og e-post.

Alt inkludert til en fast månedsleie

Som kunde velger du hvilke funksjoner du trenger og betaler en fast månedlig leie per bruker. Løsningen inkluderer alt inkludert maskinvare (håndholdt, mobil skriver, etc.), programvare, TrueMobile Web, mobildata, 24-timers utbytteservice, support, samt at Optidev administrerer driften av systemet. TrueMobile Tickets & Travel er en skybasert tjeneste basert på ferdigutviklede programmoduler, noe som betyr at du som kunde får mer for pengene og kan komme i gang langt raskere.

TrueMobile Tickets & Travel er fleksibelt og flere funksjoner eller brukere kan enkelt legges til når / om behovet melder seg.

Derfor TrueMobile Tickets & Travel:

IT-støtte for hele virksomheten
Billettbestilling og betaling gjennom en portal
Dynamisk ruteplanlegging og prisoppdatering
Rask og sikker billettkontroll med mobil enhet
Mobil tilgjengelighet av passasjerlister og plassreservasjoner
Kundeklubb og bonussystem
Alt inkludert til en fast månedsleie

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Robusta mobilitetslösningar för framtiden