Fler lösningar

Sikkerhetsklassifisert personell på alle avdelinger

TrueMobile Security er et komplett virksomhetssystem med mobil IT-støtte for alle typer av mobilitetsløsninger i sikkerhets- og overvåkningsbransjen. Med våre løsninger som dekker både hard- og software samt at vi har sikkerhetsklassifisert personell på alle våre operative avdelinger, har vi ett unikt tilbud. Vi gir deg muligheten til å kunne ha Optidev som en samlet totalleverandør og kontakt på alle typer av mobile sikkerhetsløsninger.

Våre medarbeidere har kunnskapen, erfaringen og utdanningen som trengs for å kunne tilby, håndtere, samt kontinuerlig oppdatere hardware og softwaren som trengs for å sørge for en sikker og korrekt kommunikasjon i enkelte ganger meget kritiske situasjoner. For at du som kunde skal kjenne deg helt trygg er medarbeiderne som hjelper deg dessuten sikkerhetsklassifisert gjennom bakgrunns kontroller gjennomført av Svenske Länsstyrelsen, Politimyndighetene samt Sikkerhetspolitiet.

Fra verditransport til overvåkningsoppdrag

Løsningene vi skreddersyr kan eksempelvis omhandle vår TrueMobile MDM verktøy til den globale spesialisten på verditransporter for at de skal kunne fjern-konfigurere, fjernstyre, spore og låse alle mobile enheter over 4G. Eller være en leveranse av en komplett helhetsløsning slik at den moderne parkeringsvakten skal kunne håndtere kontroll- og feilparkeringsavgifter raskt og trygt. Vi har også hard- og software samt lisenser i ulike abonnementstyper som dekker behovet til alle typer av selskaper innenfor vakt- og overvåkningsoppdrag med produkter som Smartphones, rapporteringsapplikasjoner, mobile skrivere, AR-briller, tablets, kroppskameraer, nød- alarmer, ulike typer av RSM-tilbehør, PoC samt LTE-radio og TETRA-enheter. Til alle produkter lagerfører vi et hundretalls ulike og patenterte fester og ladeløsninger. Gjennom vår app TrueMobile Control Center vil man i tillegg ha administratorkontroll og kan i tillegg samle inn Business Intelligence data fra hver enkelte mobile enhet.

Alt er inkludert til en fast månedsleie

Som kunde velger du hvilke funksjoner man behøver og betaler deretter en fast månedsleie pr. bruker. I den komplette MaaS løsningen hvor Optidev sørger for sikkerheten og driften av systemet er alt inkludert. Hardware, Software, TrueMobile Web, mobildata, 24-timers utbytteservice, samt support. TrueMobile Security er en skybasert tjeneste som bygger på ferdigutviklede programmoduler, noe som sørger for at du som kunde får mer for pengene samt kan komma i gang betydelig raskere. Systemet er meget fleksibelt og ytterligere funksjoner og brukere kan enkelt legges til om behov oppstår.

Se lösningar:

Derfor TrueMobile Security:

Alle typer av hardware som ofte er spesialvarianter for å takle bransjens krav
Forståelse og erfaring med å arbeide med SUA og sikkerhetsbeskyttelsesavtaler
Utdannet innenfor ITIL, PM3 og Prince2 samt XLPM
Samarbeider med leverandører kunden er vant til å arbeide med
Sikkerhet og trygghet med en totalløsning fra samme leverandør
Gjennom TrueMobile Plug´n Play oppgraderes software kontinuerlig med seneste teknologi
Rask og trygg utbytteservice som garanterer optimal effektivitet

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Oversikt fester

    Last ned (PDF) »

    Robusta mobilitetslösningar för framtiden