Mobile Device Management – SOTI

SOTI MobiControl – en sikker og enkel Mobile Device Management-løsning (MDM)

Et system for Mobile Device Management er en nødvendighet for enhver bedrift som vil ha kontroll over virksomheten og den forretningskritiske informasjonen som sirkulerer på alle bedriftens enheter hver dag.

SOTI MobiControl er en kombinasjon av enkelhet, fleksibilitet og sikkerhet. Med bare noen tastetrykk kan du sikre og oppdatere bedriftens mobile enheter over avstand. Programvaren kan tilpasses bedriftens behov. Du kan for eksempel begrense informasjonen eller hvor mye nettsurfing den ansatte får tilgang til, noe som i visse bransjer kan være avgjørende. Hvis en enhet mistes eller blir stjålet, kan du enkelt slette informasjon for å garantere at den aldri havner i feil hender. Programvaren skiller seg fra andre Mobile Device Management-systemer i det at den støtter Microsoft Windows, Android, Apple iOS og Linux.

Utprøvd håndtering av mobile enheter

Mobilitet er et stadig mer komplekst spørsmål for mange bedrifter, og området vil bli enda mer innviklet i fremtiden. Med den raske takten ”tingenes internett” vokser i, i tillegg til de tradisjonelle håndholdte enhetene, kan vi regne med flere milliarder nye tilkoblede enheter i løpet av bare få år. Markedsledende bedrifter bruker stadig mer av denne nye teknikken for å fornye virksomheten sin. SOTI MobiControl leverer en løsning for å håndtere disse nye enhetene, både med tanke på sikkerhet, apper og innhold. Det åpner for helt nye mobilitetsløsninger, så deres ansatte kan bringe virksomheten trygt inn i fremtiden.

Komplett MDM-løsning for enkel håndtering av mobilitet

SOTI MobiControll beskytter og håndterer Apple iOS-, Android- og Microsoft Windows-enheter gjennom hele levetiden, fra første utrulling til avhending. Den kontrollerer alle aspekter av bedriftens mobilitet ved å spore fysiske ressurser, håndtere apper og innhold samt holde både data og enheter sikre. SOTI MobiControl er markedslederen innenfor håndtering av robuste, spesialutformede enheter som brukes i nøkkelbransjer som sykepleie, transport, logistikk, detaljhandel og feltarbeid. MobiControl gjør det enkelt å håndtere en mobil flora spredt over flere operativsystemer, leverandører og funksjoner.

Hva kan SOTI MobiControl gjøre for din virksomhet?

Sørge for at de ansatte kan utføre arbeidet sitt

SOTI MobiControl inneholder produktivitetsverktøy og funksjoner for fjernstyring, som minsker uønskede avbrudd i de ansattes arbeid og lar dem få fokusere på oppgavene sine.

 • Funksjoner som fjernvisning/fjernstyring, filsynkronisering og toveischat løser raskt problemer med enheter og apper.
 • Kioskmodus begrenser en mobil enhet til bare én eller et antall utvalgte apper, noe som garanterer at enheten er sikker, privat og produktiv.
 • Konfigurer oppkoblingen av enheten (3G/4G, WiFi og VPN) automatisk, slik at brukerne alltid kan kommunisere sikkert, uansett hvor de befinner seg.

Håndtere mobilt innhold og mobilapper

SOTI MobiControl gir bedriften et komplett sett håndteringsverktøy for mobilt innhold og mobilapper.

 • SOTI hub er en sikker app for innholdshåndtering, som gjør det enkelt for bedriftene å kontrollere og organisere viktige filer og dokumenter.
 • SOTI surf er en sikker mobilnettleser med konfigurerbare funksjoner og sikkerhetsinnstillinger som tilbyr støtte for hver bedrifts unike behov og sluttbrukerkrav.
 • Tilby fjerndistribusjon, konfigurasjon, oppdatering og fjerning av apper fra bedriftens egne bibliotek eller en offentlig appbutikk.

Distribuer enhetene deres raskt og riktig

SOTI MobiControl sørger for at de ansatte får raskere tilgang til de mobile enhetene, og at de er konfigurert i samsvar med bedriftens mobilpolicy.

 • Rask nedlasting av programvare/konfigurasjon med strekkodeskanning eller ”NFC-bump” med SOTI stage.
 • Integrert med OEM-produsentens løsninger for nedlasting av programvare/konfigurasjon, som Apple Device Enrollment Program (DEP), Zebra StageNow og Honeywell EZConfig.
 • Tilby ferdiginstallerte enheter raskt og konsekvent ved hjelp av profiler (konfigurasjonsinnstillinger) og pakker (appinnstillinger) basert på brukerroller eller geografisk sted.

  Ta kontakt

  Hvordan kan SOTI MobiControl styrke din bedrift? Fyll ut dine opplysninger, så tar vi kontakt og forteller mer.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Om SOTI

  SOTI er en anerkjent innovatør og bransjeleder som forenkler virksomhetens mobilitet ved å gjøre den smartere, raskere og mer pålitelig. SOTI hjelper bedrifter verden over med å skape uendelige mobile muligheter.

  Robusta mobilitetslösningar för framtiden