Hardware & Services

Robuste nettbrett fra Zebra

Ekstremt robust, eksepsjonelt fleksibel

  • Konstruert for å gjøre jobben, på din måte
  • Robust, høy ytelse
  • Support, service og forvaltning i verdensklasse
  • Alt levert “som en tjeneste”

Konstruert for å gjøre jobben, på din måte

Oppdater din virksomhet med et robust Zebra-nettbrett som er skreddersydd din arbeidsdag. Legg til et tastatur, ekstra batteri eller til og med en skanner – alt du trenger for å leve opp til virksomhetens høye krav. Velg mellom de kjente og brukervennlige operativsystemene Windows 10 eller Android, og vær oppkoblet hvor som helst og når som helst. Valgmulighetene er nærmest uendelige.

Robust, høy ytelse

De robuste nettbrettene fra Zebra er langt overlegne vanlig forbrukerkvalitet. Ta med deg nettbrettet dit du skal. Det yter maksimalt uansett hvor tøffe forhold du jobber under. Heng den over skulderen. Ta den med deg inn, ut, gjennom regn, støv, uvær, ekstrem varme og isende kulde. Zebras robuste nettbrett er konstruert for ekstrem ytelse – innendørs og utendørs.

Support, service og forvaltning i verdensklasse

En robust mobilløsning er mye mer enn selve maskinvaren. Optidev leverer et utvalg robuste tjenester, som Mobile Device Management, 24-timers bytteservice, 1-3 linje-support, levetidsstyring og mobilt kommunikasjonsabonnement. Med 100 000 administrerte enheter i vår portfolio vet vi hvordan vi skal klare å holde din virksomhet i full gang hele tiden.

Alt levert “som en tjeneste”

Ved å kombinere riktig maskinvare og tjenester har Optidev full kontroll over alt du trenger – og vi er stolte av å levere det “som en tjeneste”. Én pris per måned, ett kontaktpunkt, og et sett med KPI’er for å måle vår leveranse. Vi lykkes når vi hjelper kundene våre å lykkes.

Tekniske høydepunkter

Operativsystem
Android eller Windows 10

Sikkerhet
Fingeravtrykkleser, TPM 3.0, valgfri CAC-leser, låsespor

Trådløs
WiFi + valgfri WAN+NFC+GPS

Skjermstørrelse
10,1–12,5 tommer

Miljø
Testet etter MIL-STD-810G-standard

Vil du vite mer?

Registrer kontaktopplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt.

    Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernpolitikk og tjenestevilkår gjelder.

    Robusta mobilitetslösningar för framtiden