Fler lösningar

Sertifisert hardware fra ledende produsenter med 24-timers utbyttesservice

Optidev tilbyr et bredt spekter av sertifiserte PDA-er, mobile skrivere, strekkodeskannere og annen maskinvare for datainnsamling fra alle de største og ledende produsentene. Optidev leverer hvert år tusenvis av mobile enheter og tilbyr installasjonstjenester, kalt «stagning» og 24-timers utbytteservice, samt alle andre tjenester som kreves for vellykket ut-rulling.

TrueMobile Hardware & Services passer deg som allerede har en programvareløsning og som trenger ny maskinvare, alternativt vil ha hjelp med service på eksisterende utstyr.

Sertifisert hardware

Optidev har mer enn femten års erfaring med å levere og støtte mobile klienter, og vi sørger for at du unngår dyrebare feil og kommer raskt i gang. Optidev sertifiserer all maskinvare for å sikre sikker drift i kombinasjon med vår TrueMobile programvare.

Enkel installasjon

Vi tilbyr hjelp med «staging», noe som betyr at vi programmerer, konfigurerer og lader batterier før utstyrskit monteres sammen og pakkes for levering. Dette betyr at utstyret kan brukes umiddelbart når det pakkes ut av våre kunder, og du trenger dermed ikke å ha teknisk personell på plass.

24-timers utbytteservice

Helhetsansvar

Serviceavtaler kan signeres for utstyr som er levert av Optidev samt andre leverandører. Optidev tar et overordnet ansvar, noe som betyr at du har en kontakt for alle serviceproblemer, og at du kan sende alt utstyr til samme adresse uavhengig av produsent eller leverandør.

24-timers utbytteservice

Feilmeldinger av ødelagte enheter gjøres raskt på TrueMobile Service Web. Der kan du se status på saken din, og det er også en totalliste over selskapets installerte og aktive enheter samt hvor de befinner seg. Så snart en feilmelding er registrert på web, sender vi en erstatningsenhet innen 24 timer. Utbytteenheten er konfigurert med ditt selskaps innstillinger og programvare. Batteriet er selvfølgelig også fulladet slik at den nye enheten er umiddelbart klar til bruk når den pakkes opp.

Derfor TrueMobile Hardware & Services:

Sertifisert hardware tilpasset ditt miljø og applikasjoner
Totalansvar fra “staging” til support
Konfigurert og fulladet utbytteenhet innen 24-timer
En servicekontakt for spørsmål uavhengig av hardwarefabrikat

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Referenser:

    Hardware & Services

    Se fler referenser

    Robusta mobilitetslösningar för framtiden