Optidevs ansatte deler ut penger til veldedige organisasjoner

Som kvartalets medarbeider i Optidev får man en generøs sum penger å dele ut til en valgfri veldedig organisasjon. Valget av kvartalets medarbeider og pengene som deles ut skaper kontinuitet i Optidevs CSR-arbeide, i tillegg til å bygge god bedriftskultur.

Vi ønsker å vise takknemlighet overfor våre ansatte samtidig som vi styrker veldedighets- og bærekrafts arbeidet vårt. CSR er en viktig del av vår bedriftskultur, sier Fredrik Logenius, administrerende direktør i Optidev.

De som blir utnevnt, kan selv bestemme hvem pengene skal doneres til.

Tankene om å innføre et belønningssystem har svirret en stund hos Fredrik Logenius. Polletten trillet ned da han så TV programmet ”Hela kändissverige bakar” der vinneren måtte donere penger til et veldedig formål.

– Ideen om å hjelpe noen som trenger det samtidig som at man gir oppmerksomhet til en stolt medarbeider virket briliant. I tillegg styrker vi bedriftskulturen – noe det alltid er verdt å investere i.

Marje Langseth Seimre, HR-ansvarlig i Optidev, er enig med Fredrik Logenius.

– Kulturen er en av grunnpilarene i alle bedrifters fremgang. Kultur går alltid før struktur. Strukturen kan man lett endre i motsetning til kulturen, som krever mye innsats over lang tid.

Tidligere i år ble Optidev igjen plassert på listen over Sveriges beste arbeidsplasser etter et samarbeid med Great Place To Work, organisasjonen som rangerer arbeidsplasser ved å evaluere og utvikle arbeidsplasskulturer.

– Bedriftskulturen vår er unik og gjennomsyrer alt vi gjør. Kvartalets medarbeider er en brikke i et stort puslespill som vil styrke oss ytterligere, avslutter Marje Langseth Seimre.

For videre informasjon vennligst kontakt:
Fredrik Logenius
Vd, Optidev AB
Mobil: +46 733-58 42 02
E-mail: fredrik.logenius@optidev.se

Marje Langseth Seimre
HR-ansvarig, Optidev AB
Mobil: +46 721 73 11 11
E-mail: marje.langseth.seimre@optidev.se

Nyheter

Robusta mobilitetslösningar för framtiden