Optidev inviterer til internasjonalt event

Optidev, en av nordens største innen robuste mobilitetsløsninger, inviterer nok en gang verdensledende selskaper, kunder, studenter og andre interesserte til TrueMobile Day i Borås. Arrangementet fokuserer på hvordan man har og tar kontroll over mobile løsninger i større selskaper og organisasjoner.

Foredragsholdere inkluderer Ashkan Fardost som begynte sin digitale reise ved å «hacke» Napster for å spre musikken sin på begynnelsen av 2000-tallet. Siden har han snakket på TEDxBerlin, vært en fremtids-spaner i TV4 og ble kåret til årets foredragsholder i Sverige 2017. Den årlige begivenheten byr også på internasjonale foredragsholdere fra både Zebra Technologies, SOTI, ASSA ABLOY og Honeywell. ASSA ABLOY vil blant annet presentere en innovativ løsning for fremtidens logistikk.

– I fjor hadde vi Robin Teigland på scenen som kom med sine skråblikk på vår bransje. I år håper vi at Ashkan Fardost får i gang tankevirksomheten hos alle deltagere, sier Optidev-administrerende direktør Fredrik Logenius.

Moderator er journalisten Lydia Capolicchio som gjorde suksess allerede på fjorårets TrueMobile Day. Kveldens middag er signert av Edin Dzemat, vinner av Chef’s Fight 2016 i Sverige.

TrueMobile Day arrangeres 24. oktober i Borås nye kongresshall.

For ytterligere informasjon og for eventuelle intervjuer, vennligst kontakt:

Fredrik Logenius
Vd, Optidev AB
Mobil: +46 733-58 42 02
E-mail: fredrik.logenius@optidev.se

News

Robusta mobilitetslösningar för framtiden