Optidev gjør forretning med en av Danmarks største transportører

– Vi var der i rett tid, med rett produkt, og til rett pris. I tillegg liker Danske Fragtmænd Optidevs totalløsninger samt måten vi tenker og jobber på relatert til bransjen.

Kristian Smedegaard er Country Manager for Optidev i Danmark. Han hadde vært ansatt i gruppen omtrent i fra start når Optidev Sverige åpnet sitt kontor i Danmark forrige år. Avtalen med Danske Fragtmænd, en av landets største nasjonale transportører omhandler leie og serviceavtale i 5 år på drøye 1800 håndterminaler som blant annet skal benyttes av selskapets sjåfører. De nye håndterminalene, Dolphin CT60, erstatter IKON-terminalene fra Psion som benyttes i dag.

– Med Honeywells nye Dolphin CT60 kunne vi tilby en løsning til rett pris og med mye bedre og moderne funksjonalitet. Blant annet støtter terminalen 4 generasjoner Android forteller Smedegaard.

Danske Fragtmænd lot noen utvalgte sjåfører teste håndterminalen i et par uker. Testperioden resulterte i stor tilfredshet og det hastet samtidig med leveransen. Det var viktig for Danske Fragtmænd at vi kunne levere et større antall løsninger allerede i første kvartal, og gjennom vårt gode samarbeid med Honeywell løste det seg på en god måte.

På Optidev ser man med stor selvtillit på utviklingen i det nordiske markedet. Behovet for robuste mobilitetsløsninger for innsamling av virksomhetskritisk informasjon vokser i mange bransjer. Konseptet som Optidev tilbyr med både hard- og egen Software koblet tett mot optimal service og support er man relativt alene om i markedet.

– Vi vokser innenfor alle markeder og bransjer. Utover transportbransjen er blålys- og sikkerhetsbransjen meget interessante i Danmark avslutter Optidevs direktør Fredrik Logenius.

News

Robusta mobilitetslösningar för framtiden