Optidev først i markedet med leiekonsept for voiceløsninger

Optidev lanserer nå TrueMobile Voice – en mobilitetsløsning basert fullt og helt på stemmestyring – og er først i markedet med å tilby et fullverdig leiekonsept av en slik type komplett system.
– Stemmestyring har definitivt kommet for å bli, og passer godt inn i vår produktportefølje for blant annet lager og logistikk. Gjennom å leie ut løsningene gjør vi det enkelt for våre kunder å komme i gang, samt at de slipper høye investeringskostnader sier Fredrik Logenius, CEO på Optidev.

TrueMobile Voice forenkler, effektiviserer og sikrer presisjon ved varepukking og andre logistikkprosesser. Løsningen sørger for at lagermedarbeidere kan utføre arbeidet raskere og mer ergonomisk gjennom å bruke stemme fremfor hendene, samtidig som at risikoen for feil på grunn av manuelle operasjoner minimeres. Samtidig får ledelsen tilgang på informasjonen i sanntid.

– På Optidev søker vi alltid etter framtidens løsninger som gjør våre kunder og forretnings- partnere mer effektive. Det innebærer ikke bare tjenestene og produktene, men helhets- løsningen. Utleievalget er en stor del av fremtidsstrategien, avslutter Fredrik Logenius.

For Optidevs kunder innebærer en type voiceplukk effektivisering som oftest å sørge for å minimere manuelle papirhåndteringer, samt å unngå tid som går bort til å granske skjermer og tastatur i løpet av arbeidsdagen. TrueMobile Voice løser forenklingen og effektiviserings- behovet uten å kreve dyre investeringer i ny infrastruktur.

Nyheter

Robusta mobilitetslösningar för framtiden