Optidev får prestisjefull global utmerkelse

Kanadiske SOTI, en av verdens ledende aktører på Enterprise Mobility management har tildelt svenske Optidev den prestisjefulle utmerkelsen” Marketing in Motion Award”. Utmerkelsen ble mottatt på det globale eventet SOTI Sync i Dublin.
– I vår bransje er dette som å få en Oscar, sier Optidevs CEO Fredrik Logenius.

Marketing in Motion Award blir tildelt den partneren som er best på å fremheve SOTIs teknologi og forretningsnytte. Optidev benytter og leverer SOTIs løsninger i stort antall til sine kunder for at de skal kunne fjernstyre, sikre, og oppdatere mobile arbeidsflater remote (på avstand).

– Skal alle ansatte i et firma for eksempel oppdatere sine mobiler og tableter ønsker man av sikkerhetsgrunner å kunne gjøre det på alle enheter koordinert, uavhengig av om enheten benyttes på ett lager i Borneos jungel eller av en transportør i Norge. Med SOTIs teknologi kan vi i tillegg sikre eller slette informasjon om mobile enheter skulle bli mistet eller stjålet sier Logenius.

Assisterende CEO og Salgssjef Christian Lundin i Optidev som tok imot prisen i Dublin, er stolt over utmerkelsen.

– Vi er selvfølgelig glade for at vi som en Nordisk spesialist på mobilitetsløsninger for innsamling og sporbarhet av forretningskritisk informasjon i realtid, blir tildelt en slik pris av en global aktør med over 17 000 forretningskunder over hele verden.

Stefan Spendrup, Managing Director i Norden og Frankrike hos SOTI, er meget fornøyd med samarbeidet.

– Gjennom omfattende markedsaktiviteter som case, events, digitale satsninger samt offensivt bruk av sosiale medier har Optidev oppnådd en årlig vekstøkning på 50 prosent år etter år. Sammen har vi vunnet avtaler med enkelte av detaljhandelens og transportbransjens største varemerker i hele Europa.

Nyheter

Robusta mobilitetslösningar för framtiden