Optidev er den første svenske bedriften som er Google-validert

Ved å utføre en validering kan man forsikre seg om at en leverandør er på riktig nivå. Når Optidev nå har blitt godkjent som Android Enterprise Service Provider har de ikke bare fått påvist høy standard, men kundene kan også føle seg trygge på å iverksette deres mobile plattform for sin bedrift. Optidev er den første svenske bedriften som har fått denne valideringen.

De mange mobile enhetene og tjenestene som tilbys på markedet, kan skape forvirring for bedrifter som vil integrere alt i en samlet løsning. For å tydeliggjøre og forenkle bruken av både tjenester og tredjepartstjenester har Google lagd programmet Android Enterprise Recommended. Programmet identifiserer OEM-produsenter, Enterprise Mobility Management og leverandører som oppfyller Googles strenge krav til virksomheten.

Optidev er allerede godt integrert i en rekke plattformer, bærere, tjenester og mobile tilbud, men for å oppnå statusen Android Enterprise Service Provider og gi kundene en enda større trygghet, måtte Optidev oppfylle en rekke forskjellige kriterier.

For å bli godkjent må blant annet 60 prosent av salgsorganisasjonen ha gjennomgått opplæring i Android Enterprise. Samtidig skal 60 prosent av ressursene innen pre sales gjennomgå en enda mer avansert opplæring. Til slutt skal minst tre eksperter få høyeste utdanningen, og bli Android Enterprise Experts. Akkurat nå har vi fire personer som har utdannet seg på dette nivået, forteller Fredrich Pékar som er Deputy Consulting & Project Delivery Manager hos Optidev.

Kort oppsummert handler det om hvordan man skal kunne levere en så smart og god løsning som mulig. Android brukes allerede i stor utstrekning i bedriftene, siden flere og flere moblie enheter blir brukt i forretningskritiske prosesser. Behovet for korrekt planlegging og støtte for androidenheter bare vokser.

Dette er en bekreftelse på at den måten vi arbeider med løsninger på for Managed Mobility Services sammen med Android Enterprise er riktig. Vi jobber alltid for å følge riktige retningslinjer og levere en så bra løsning som mulig til kunden. Nå har vi Google i ryggen, noe som selvfølgelig føles bra ut. En god validering er en kvittering på at vi kan det vi driver med.

Kontakt 

Fredrich Pekár
Deputy Consulting & Project Delivery Manager
Mobil / Mobile: +46 701-96 32 00
E-post / E-mail: fredrich.pekar@optidev.se

Glenn W. Gleditsch-Reiersen
Head of Sales
Mobil / Mobile: +47 416 25 590
E-post / E-mail: glenn.reiersen@optidev.no

News

Robusta mobilitetslösningar för framtiden