Optidev AB kjøper Blinken eFront AS for å satse større og bredere i det norske markedet

Optidev AB som er en svensk innovatør innen «robuste mobilitetsløsninger» for sporbarhet, tilgjengelighet, samt innsamling av informasjon, kjøper det norske selskapet Blinken eFront AS. Selskapet har de senere år strukket begrepet «mobilitet» mye lenger, og formidler i dag store verdiøkende og skreddersydde kundeløsninger levert med utgangspunkt i sin unike TrueMobile plattform.

Optidev som allerede har et solid fotfeste innenfor blant annet transport, logistikk, og persontrafikk ønsket seg en større og bredere satsning også i det norske markedet. Kjøpet av Blinken eFront sørger for dette grunnlaget. Blinken eFront ble etablert tilbake i 2003 og har gjennom årene sørget for å levere tusentalls robuste IT-løsninger til norske og nordiske kunder.

Blinken eFront har med sitt brede markedsfokus mot sektorer som offshore og energi, logistikk, forsvar, ambulanse og øvrige blålysetater store tunge kunder på listen hvor synergier sammen med Otidev fremover er betydelige. Men spesielt interessant var selskapets forfeste og satsning inn mot det nordiske ambulansemarkedet sier VD i Optidev, Fredrik Logenius. Innenfor helse vil Optidev sine løsninger være spesielt interessante med tanke på samling av data, økt sporbarhet, iOT integrasjoner, og sikkerhet for å nevne noe.

Blant Optidevs eksisterende kunder finner man logistikkgiganter som Postnord, Schenker, og DHL. Blant Blinken eFronts kunder finner man Kongsberg Gruppen, Bring, Flir, SAAB i tillegg til den større nordiske helsesatsingen.

För vidare information vänligen kontakta:

Fredrik Logenius
Vd, Optidev AB
Mobil: +46 733-58 42 02
E-mail: fredrik.logenius@optidev.se

Christian Walter
Vd, Blinken eFront AS
Mobil: +47 908 78 661

For å laste ned pressemeldinger klikk her

Nyheter

Robusta mobilitetslösningar för framtiden